Lena Olsson Ingvarson nominerad till Årets Kraftkvinna

2 min
Rebecca Sinnerstedt
2 okt, 2020

Vår fjärrvärmechef Lena Olsson Ingvarson är i år en av de nominerade till priset Årets Kraftkvinna. Priset är instiftat av föreningen Kraftkvinnorna för att synliggöra och lyfta kvinnor i energisektorn och för att attrahera fler kvinnor till branschen.

Lena-Olsson-Ingvarson

─ Jag är otroligt hedrad över att vara nominerad, bland så många andra duktiga och kompetenta personer. Att vara med och skapa - och att vara en del i - en arbetsplats där var och en blir sedd för det den är, gör och kan är viktigt för mig. Nätverket, nomineringarna och utmärkelsen Årets Kraftkvinna är ett fantastiskt sätt att synliggöra och uppmärksamma hur många kompetenta och erfarna kvinnor det finns i branschen. Förhoppningsvis kan det också locka fler kvinnor till energibranschen, både studenter och från andra branscher, säger Lena.

I år är hela 120 personer nominerade till priset, läs mer här. Kraftkvinnorna är en förening och ett nätverk som bildades 2015 med syfte att synliggöra och lyfta kompetenta kvinnor i energibranschen och samtidigt motverka bilden av att det är brist på erfarna kvinnor i vår bransch.

Mer att läsa i bloggen.

Här finns massor bra att läsa

Populärt

Arkiv

see all

Prenumerera på nyheter