Autogiro, e-faktura och mailfaktura

1 min
Maria Åberg
2 mar, 2020

Så här gör du för att betala med e-faktura, autogiro eller för att få räkningen till din email.  

E-faktura
Om du vill att vi ska skicka dina räkningar som e-fakturor registrerar du det enklast på din internetbank. Tycker du att det är svårt eller komplicerat? Vi hjälper vi dig gärna. Ta bara kontakt med vår kundservice genom att fylla i det här formuläret. Du behöver ha ditt kundnummer till hands. Det hittar du på någon av dina fakturor från oss. 

Autogiro 
Skulle du istället vilja att dina räkningar dras via autogiro? Det finns tre sätt du kan registrera det på, antingen via din internetbank, genom att fylla i och skriva under vår digitala blankett som du hittar här eller kontakta oss så skickar vi hem en blankett till dig. När du anmäler autogiro behöver du uppge ditt kundnummer. Det hittar du på någon av dina fakturor från oss. 

Mejlfaktura 
Önskar du att vi skickar dina fakturor på mail? Kontakta oss och meddela vilken mejladress du vill att fakturan skickas till så lägger vi in det.

Andra frågor?
Under frågor och svar har vi samlat de vanligaste frågorna från våra kunder. Om du inte hittar svar på dina frågor där kan du alltid kontakta oss här eller ringa vår kundservice på 031-86 65 40 .

Mer att läsa i bloggen.

Här finns massor bra att läsa

Populärt

Arkiv

see all

Prenumerera på nyheter