Green Talks #2 med Johanna Nilsson och Nudie Jeans

1 min
Mattias Sjöstrand
25 okt, 2019

I våras höll vi ett mycket uppskattat Green Talks om att ”stay cheap på semestern” med Hanna Olvenmark. I veckan släppte vi platserna till vår andra Green Talk den 27 november. Denna gång är temat smart och hållbart mode med ”Slowfashion” Johanna Nilsson och Nudie Jeans.

Johanna Nilsson driver en blogg, en podcast och har även skrivit en bok om Slowfashion. Senast är hon aktuell med boken ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” och med Instagramkontot Klimatklubben. Den 27 november kommer hon under Green Talks #2 inspirera oss till smart och hållbart mode. På plats finns också Kevin Gelsi från Nudie Jeans, som vill uppmuntra oss att ta hand om och laga våra kläder.

Kvällen kommer bjuda på after work, föreläsning, inspiration och en workshop där man med hjälp av Nudies repair kit kan fixa mindre hål och skador på sina jeans.

Green talks hålls 27 november kl 18.00 i Lilla Götafors och är helt gratis. Det finns bara 60 exklusiva platser och många av dem är redan bokade, så passa på att anmäla dig innan de sista tar slut.

Läs mer och anmäl dig här.

På varje Green Talks föreläser en inspiratör om hur man kan leva hållbart och uppmuntrar besökarna till att göra kloka val för att tillsammans göra skillnad. Se vår film från Green Talks #1 med Hanna Olvenmark här.

green talks 2 fb bild

 

Mer att läsa i bloggen.

Här finns massor bra att läsa

Populärt

Arkiv

see all

Prenumerera på nyheter