Mölndal Energi håller i Energy Hack - Solar Edition

2 min
Mattias Sjöstrand
24 okt, 2019

Den 19-20 november går vårt nya koncept Energy Hack av stapeln för första gången, på tema solenergi. Det är ett ideathon där 20-25 studenter uppdelat i 4-5 lag under 24 timmar ska komma på idéer kring hur solenergi kan användas smartare för ett hållbart samhälle.

Energy Hack kommer att hållas på Åby Arena. Vi bidrar med expertkunskap, energiska föreläsningar, uppladdningsstationer, fantastisk mat och en elektrisk miljö. En kunnig jury kommer att utse vinnande lag och dela ut pris för den bästa lösningen och för den mest kreativa idén.

Vilka kan delta?
Studenter som brinner för ett bättre samhälle. Du kan plugga till psykolog, ingenjör, statsvetare, programmerare, designer – det spelar ingen roll. Vi tror att de bästa idéerna blir till när olika människor kopplas samman.

Läs mer och ansök här senast 8 november. 

Vad är ett ideathon?
Ett ideathon är en sammanslagning av ordet idea och ordet marathon. Unga talanger med blandade kompetenser träffas under en begränsad tid för att jobba med en samhällsaktuell utmaning, under ledning av organisationer och personer med kunskap om ämnet. Formatet är gjort för att komma på innovativa idéer som löser ett faktiskt problem.

EnergyHack_E-flyer_2100x628

 

Mer att läsa i bloggen.

Här finns massor bra att läsa

Populärt

Arkiv

see all

Prenumerera på nyheter