Mölndal Energi hyllar alla riktiga nollor

1 min
Henrik Lyngåker
4 jun, 2019

Mölndal Energi sätter klimatet i fokus och kallar sina kunder för ”riktiga nollor” i sin nya kampanj. 

Sveriges regering har satt som mål att landet ska vara fossilfritt senast 2045. Mölndal Energi är först med att använda noll fossila bränslen när de producerar el och värme till sina kunder redan idag. 

en_riktig_nolla_molndal_energi

Nu vill de hylla dem som gjort ett aktivt val för att minska sin klimatpåverkan. Samtidigt vill de uppmuntra fler att göra små förändringar i vardagen, som att välja fossilfri energi – och bli en riktig nolla. 

Kampanjen utmanar den negativa klangen i ordet ”nolla”, för att istället associera det med något riktigt bra. Som att ta ansvar för sin elkonsumtion och måna om planeten vi lämnar efter oss till våra barn.

”Vi är stolta över våra kunder, som tar ansvar för sin miljöpåverkan och som genom oss använder noll fossila bränslen. Det är vad det innebär att vara en nolla, och vi tycker att det är det finaste man kan vara”, säger Mattias Sjöstrand kommunikationschef Mölndal Energi.

Klimatfrågan har aldrig varit större och viktigare än nu, och med kampanjen vill vi uppmärksamma elbolagens ansvar och uppmuntra fler att börja agera. 

-    Förändringarna kan inte vänta till år 2045, vi måste agera nu. Och vi måste göra det tillsammans, säger Mattias Sjöstrand. 

Mer att läsa i bloggen.

Här finns massor bra att läsa

Populärt

Arkiv

see all

Prenumerera på nyheter